Over FLAIRS

Flairs is voor het eerst in 2006 georganiseerd voor de leden van jongerenverenigingen van Fortis, Van Lanschot, ABN AMRO, ING, Rabobank & SNS Reaal. Door de dynamisch financiële sector wordt Flairs nu georganiseerd voor de jongerenverenigingen van ABN AMRO, ING, Rabobank, de Volksbank en Van Lanschot. Ieder jaar organiseert FLAIRS, in een wisselende samenstelling, een 1-daags evenement voor de jonge ambitieuze bankiers van deze jongerenverenigingen.

FLAIRS is uniek door haar interbancaire karakter, waarbij kennisdeling en discussie tussen jonge bankiers gecombineerd wordt met actuele thema’s en inspirerende presentaties van financiële prominenten. FLAIRS draagt bij aan het vormen van een netwerk en samenwerking tussen bankiers van de verschillende banken.

Dit alles maakt FLAIRS een onmisbare aanvulling op de activiteiten van de bancaire jongerenverenigingen en is daarmee het belangrijkste evenement voor jonge bankiers.

Benieuwd naar FLAIRS?

Klik hieronder om de voorgaande edities te bekijken!

[unex_ce_button id="content_xt57z8ia4,column_content_jrzns7gcw" button_text_color="#00022f" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ece3df" button_padding="7px 25px 7px 25px" button_border_width="2px" button_border_color="#00022f" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#00022f" button_border_hover_color="#00022f" button_link="http://flairs.nl/vorige-edities" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Vorige edities[/ce_button]

Organisatie FLAIRS

Sibel Turgut

ABN AMRO Bank - ICS
Solution  Engineer

LinkedIn

Karlijn Schipper

Van Lanschot Kempen - Evi
Business Intelligence Specialist

LinkedIn

Zinna Reelick

ING Nederland
Junior Marketeer Financial Markets

LinkedIn

Daniëlle Valkenberg

ING Nederland
Accountmanager

LinkedIn

Berend Dumas

de Volksbank
Data Science & Innovation trainee

LinkedIn

Daniël Smits

ABN AMRO Bank
ALM / Treasury analyst

LinkedIn

Leanne Gelderblom

Van Lanschot Kempen
External Reporting

LinkedIn

Rosanne Kamangary 

de Volksbank
Medewerkster SC KBS Klantonderzoek

LinkedIn