Lifeguard is een toonaangevend advies-, trainings- én coachingsbureau op het gebied van Health & Performance. Al meer dan 15 jaar maken wij mensen en organisaties aantoonbaar vitaler en helpen wij hen om duurzaam topprestaties te leveren. Hiervoor bieden wij hoogwaardig advies, trainingen op maat, impactvolle coaching en geavanceerde tools voor health & performance monitoring en educatie. De inzichten en oplossingen die wij leveren zijn gebaseerd op (wetenschappelijke) kennis over prestatievermogen in de topsport en jarenlange ervaring in het verbeteren van vitaliteit en prestatievermogen in het bedrijfsleven.

Het doel van WQ binnen ING is eenvoudig: Het verbeteren van jouw welzijn. In co-creatie met medewerkers zijn we gestart met een reis van 4x6 weken rond vier thema’s: eten, slapen, bewegen en ontspanning. We geloven erin wanneer medewerkers meedoen aan het WQ programma, er een win-win situatie ontstaat voor zowel de medewerkers als ING - 'focus op de worp, dan komt de vangst vanzelf'.

 

 

NINA LABRO is a high-end business fashion label for ambitious women. At NINA LABRO we want to help women make their mark in the corporate jungle. By empowering them with elegant and sophisticated silhouettes that boost their confidence, we help them get the most out of their day, their job, and their career. We dress their way to the top, one meeting at a time. www.ninalabro.com.

 

Dukers & Baelemans is in 1992 opgericht vanuit de ambitie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de financiële sector en de mensen die erin werkzaam zijn. In de afgelopen decennia heeft Dukers & Baelemans mede richting gegeven aan de ontwikkeling van het vakbekwaamheidsbouwwerk in de financiële sector en vele duizenden financieel professionals mogen opleiden en begeleiden.

Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven verder in gepersonaliseerd leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast aan jou, waardoor je een uniek eigen leerpad volgt. Verder zijn onze leerinstrumenten erop gericht je te helpen leren wanneer het jou uitkomt. Thuis, onderweg en ook tijdens het werk.

 

Over Nyenrode: (https://www.nyenrode.nl/opleidingen)

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Nyenrode kenmerkt zich van oudsher door een sterke internationale oriëntatie.

Bij Nyenrode werken we aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen.

Wij bieden intensieve academische opleidingen zoals Parttime MSc in Management of Executive MBA en korte programma’s binnen de vakgebieden business, management en leiderschap.

KPMG is een leidend specialist op het gebied van cybersecurity met diensten op het gebied van onder andere securitytesting, privacy en strategie. Onze professionals maken deel uit van een netwerk van meer dan 189.000 professionals met een breed portfolio dat opereert in meer dan 155 landen.

Onze aanpak wordt geprezen door vele klanten, variërend van grote internationale organisaties tot lokaal erkende merken in een breed scala aan industrieën zoals olie & gas, financials en grote retailbedrijven. Ons team heeft ervaring met alle technische niveaus binnen de digitale beveiliging, van beleid en strategie tot diepe technische kennis van vele systemen.

Mocht je de workshop van KPMG niet bij kunnen wonen, dan kun je deze workshop ook inhalen op het hoofdkantoor van KPMG. 

 

ICM is een opleidingsinstituut met een unieke spirit waar persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat. Als je bij ons een training of opleiding volgt, doe je niet alleen kennis en inspiratie op. Je groeit en verandert erdoor. Dat is onze belofte aan jou. Na het volgen van een training of opleiding van ons heb je meer kennis, andere vaardigheden en meer zelfvertrouwen om het toe te passen. Het gevolg? Je presteert beter op je werk en je hebt meer (werk)plezier.

Voor ICM is het leveren van topkwaliteit ons uitgangspunt, een minimale voorwaarde. Wij zijn niet tevreden met een ruime voldoende, maar streven altijd naar hoger. Wat betekent dit in de praktijk? Dat we niet over een nacht ijs gaan bij de keuze van onze trainers en docenten en dat we onze leermethodiek onophoudelijk tegen het licht houden, zodat jij optimaal kunt presteren.

Ben je benieuwd welke opleiding of training bij jou aansluit? Bekijk onze website www.icm.nl of laat je adviseren door een van onze adviseurs.

 

NIBE-SVV is prominent opleider voor de financieel dienstverlener. Ook jou als jonge bankier helpen wij bij het waarmaken van je ambities. Met opleidingen en trainingen die binnen de branche worden erkend en hoog staan aangeschreven. Actueel, goed te combineren met werk en privé en praktijkgericht. Zodat je voor je (interne) klanten waardevol bent én blijft. Nu en in de toekomst.

Op die toekomst zijn we nadrukkelijk gericht. Om er voor te zorgen dat je over de kennis en skills beschikt die je in de toekomst nodig hebt, hebben wij in 2017 de NEXT Academy gelanceerd. Onder deze noemer valt, complementair aan onze actuele vakopleidingen, een breed en compleet aanbod opleidingen die aansluiten op de digitalisering, de vaktechnische ontwikkelingen en nieuwe beroepen in de sector. Bijvoorbeeld opleidingen rondom onderwerpen als privacy, security, blockchain, Artificial Intelligence big data en business intelligence, maar ook opleidingen die inzetten op agile werken, (digitaal) advies en robotadvies of nieuwe ontwikkelingen rondom payments, fraude en (crowd)funding.

Ben jij die jonge bankier die gebrand is op een mooie carrière in de financiële sector? Wil jij je de kennis en skills eigen maken die in de toekomst nodig zijn? Dan is ons aanbod zeer interessant voor jou. ‘Future proof’ zijn? Kies voor NIBE-SVV, kies voor onze NEXT Academy.

 

Al meer dan 15 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector.  Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. Yellowtail’s  producten en diensten helpen om consumenten te activeren, zelf aan het roer het zetten en vertrouwen te geven in het maken van betere financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring, maar wij hebben dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning.

About Tata Consultancy Services Ltd. (TCS)

Tata Consultancy Services is an IT services, consulting and business solutions organisation that has been partnering with many of the world’s largest businesses in their transformation journeys for the last fifty years. TCS offers a consulting-led, Cognitive powered, integrated portfolio of IT, Business & Technology Services, and engineering. This is delivered through its unique Location Independent Agile delivery model, recognised as a benchmark of excellence in software development.

A part of the Tata group, India's largest multinational business group, TCS has over 411,000 of the world’s best-trained consultants in 46 countries. The company generated consolidated revenues of US $19.09 billion for year ended March 31, 2018 and is listed on the BSE (formerly Bombay Stock Exchange) and the NSE (National Stock Exchange) in India. TCS' proactive stance on climate change and award winning work with communities across the world have earned it a place in leading sustainability indices such as the Dow Jones Sustainability Index (DJSI), MSCI Global Sustainability Index and the FTSE4Good Emerging Index. For more information, visit us at www.tcs.com.